Teamet
Forside
Nyheder
Fangstrapporter
Personlige rekorder
Teamet
Fiskerlaug
Links
Kontakt


Casper Mølgaard
Æ’ Thyfisker… Ja som nævnt ovenover, betegner jeg mig selv som ”Thyfisker”. Jeg er manden bag denne side, som er en helt privat Internet side, hvor jeg gerne vil fortælle lidt om løst og fast, hos os lystfiskere i Thy. Jeg må siges at være lidt af en grej fanatiker, så der kan også læses om hvilket grej jeg benytter til forskelligt fiskeri. Til daglig arbejder på et opholdssted for unge, hvor jeg er i en kombineret værksteds/vagt stilling. Udover dette har jeg et "hobby" firma, der beskæftiger sig med alle aspekter indenfor, Lyd, Lys, og AV teknik. På fiske fronten driver jeg ligeledes endnu et projekt "Havfiskeren.dk" denne side er danmarks største internet portal omhandlende alle aspekter indenfor rendyrket havfiskeri! Så slå et smut forbi: www.havfiskeren.dk Jeg dyrker alle former for lystfiskeri, dog med undtagelse af ”spicemenfiskeri” efter fredfisk hvilket jeg syntes er ualmindelig kedeligt. Derforuden arrangere jeg fisketure for alle der måtte have interesse, især lidt specielle ture, hvor anderledes fiskeri udforskes, finder jeg særdeles spændene. Til slut vil jeg blot sige: God fornøjelse med www.thyfisker.dk


** 11 ABU rekordnåle + 1 Dansk rekord**
Dennis Green Thomsen
Dennis er Thyfisker's "rigtige" fisker, han er uddannet erhvervsfisker, men har idag valgt et arbejdsliv på landjorden. Dennis er manden der tager sig af alt det, vi andre syntes er træls, på turen. Han renser alle fisk, og ordner alt så de er total iordne når turen er overstået. Dennis er havfisker med stort H! Han er født og opvokset i Agger, blot 1km. fra vesterhavet. Så saltvand ligger i blodet. Dog siger han ikke nej tak til en tur efter eks. Gedder i nogen af vores privat "Gedde-huller".


** 3 ABU rekordnåle**
Isak Lodahl Østergaard
Isak er yngste mand på holdet, men bestemt ikke den mindst erfarende eller mindst fangende! Isak styrker vores profil især på flue og kyst siden, hvor han er vanvittig skarp… Trods sin unge alder er han så absolut blandt eliten indenfor junior fluefiskere i Danmark! Isak ynder at overliste alt med fluegrejet, og indtil nu er dette lykkedes til fulde.M. P. Nielsen
Nielsen må vel siges at være det største fisker af os alle! Med de omkring 2 meter i højden, og ca. det samme over skulderne. Michael er født med en fiskestang i hånden, og må siges at være en rigtig "Gedde-fanatiker". Dette må vel skyldes at, grumme mennesker tiltrækker grumme fisk? Michael er indehaver af 14 stk! ABU rekord nåle, naturligvis for Gedder, med den største på næsten 16kg. Desuden er M. P. Nielsen altid klar på en tur til kysten. NB. fisken Michael holder på billedet er 112cm. og og vejer 11,6kg.


** 14 stk. ABU rekordnåle**
Niki Andersen
Manden der aldrig siger nej... Ja han er lige her, hvis man selv er klar på en fisketur, men ingen andre gider. Ja så ringer man bare til Niki, han er altid frisk! Ligegyldigt hvad vejret siger, eller om gårsdagens bytur stadig hænger og spøger. Niki fisker næsten alle former for fiskeri, og til tiden den mest fangende af os alle. Han er ligeledes født og opvokset i Agger, så havfiskeri har en særlig stor betydning.


** 2 ABU Rekordnåle**
Nielsen Junior (Louise)
Således Vores støttemedlem nr. 1Forhåbenlig bliver hun ikke helt så stor som hendes far, men mon ikke at der med tiden også bliver en stor-fisker ud af hende...? Louise har naturligvis fået sit første fiskegrej: ABU Cardinal Juniorsæt.