Salg
Forside
Nyheder
Fangstrapporter
Personlige rekorder
Teamet
Fiskerlaug
Links
Kontakt


Salg af fiskegrej
Eftersom jeg altid søger efter fiskegrej i go' kvalitet, og til rimelige priser. Køber jeg jævnligt større partier af kvalitetsgrej. Derfor kan jeg tilbyde et bredt program af fiskegrej tilsalg. Grejet er i ordenlig kvallitet, og der er mærker som: Rapala, Shimano, Hansen, Kinetic, Ron Thompson, Okuma, ABU. Osv.. Der er ikke tale om en internetbutik med Dankortbetaling, eller et sted med faste åbningstider. Det er blot et lille hyggeforetagende, hvor der altid kan udveksles gode fiskehistorier og gives råd og vejledning om praktisk fiskeri. Tips og tricks til lokale "hot Spots" gives naturligvis også gerne. ALT! grejet er testet af mig selv og gode fiske kammerater inden, således kan jeg med garanti stå inden for varen, og behøver derfor ikke et kæmpe udvalg for at dække alle behov. Under de forskellige salgsmenuer ses forskellige vare som haves. Skulle du have helt særlige ønsker, kan andre vare naturligvis hurtigt skaffes hjem. NB: Der findes et langt større udvalg i butikken end vist her på siden!


Velkommen hos: Thyfisker-salg Stensgårdsvej 9, 7760 Hurup Thy Tlf. 5124 6632 (Ring altid inden besøg, for at sikre jeg er hjemme)
Forsendelse
Ønsker du at handle hos thyfisker.dk men ikke har mulighed for at komme på besøg. Kan forsendelse også lade sig gøre, dette foretages 1 gang i ugen med post Danmark, og alt sendes som pakkepost. Dette er desværre en lidt fordyrende omstændighed, med således opnås den bedste sikkerhed for alle parter. Priserne for forsendelse er gældende posttakster: Maxibrev op til 2 kg. 50kr. Pakke op til 5 kg. 75kr. Pakke over 5 kg. 100kr. - Betaling for grej købt pr. postordre sker via kontooverførsel