A Jensen fluestænger

A Jensen Charon sæt

Nok markeds bedste og mest professionelt sammensatte fluesæt!

Selvom dette fluesæt er færdig sammensat, betyder det i sandhed ikke at det er "mindre godt" Alle komponenter i dette sæt er nøje udvalgte, og sat sammen efter mottoet: Funktionalitet, styrke og lethed...

Med til sættet følger:

Charon fluestang 9' 4-delt

Charon fluehjul m/ 2 spoler

2 stk. A jensen Liner en flydende og en synkende

A Jensen transport rør

Fås i # 4/5 - 5/6 - 7/8

 

Pris: 1695,- 

Vejl. pris: 2499,-

 

A jensen Seatrout specialist

Unik og helt speciel stang fra A Jensen, denne stang er så afgjort og udelukkende designet for at opnå DET BEDSTE! Uhørt lav vægt og "kun" 8' - dette er simpelthen den ultimative kyststang! Har vundet et utal af test verden over, og hurtigt blevet alle førende kystfluefiskeres absolutte favorit stang...!

**A Jensen livstids garanti**

 

Pris: 2299,-

Vejl. pris: 3000,-

A Jensen High Tide

A Jensens vellykkede bud på en helt igennem "ægte" saltvandsstang! Alle komponenter er af ypperste kvalitet, og sammensat helt korrekt. Stangen er mellem hurtig men en top designet efter AHT teknologien, dette sikre stor kontrol, også med store fluer i blæsende situationer.

**A Jensen livstids garanti**

 

Pris: 1999,-

Vejl. pris: 2900,-

A Jensen Titan

En helt igennem perfekt stang til de mindre vandløb og søer, den har en dyb medium action som sikre power og samtidig god kontrol.

**A Jensen livstids garanti**

 

Pris: 1299,-

Vejl. pris: 1600,-

A Jensen Argon

Denne stang-serie høster store roser verden over! For sine sublime kasteegenskaber og fuldstændige kontrol! En ultra let stang som forener alt det man kan ønske sig at en moderne designet kastekanon!

**A Jensen livstids garanti**

 

Pris: 1899,-

Vejl. pris: 2600,-