Albacore Tun med frisk pasta
Albacore Tun med frisk pasta
En vidunderlig middelhavs oplevelse...
4 personer (hovedret)
1kg frisk Albacore Tun filet (eller anden mindre Tun art)
Frisk grøn salat (efter årstiden)
Frisk pasta (kan naturligvis med fordel laves selv)
Citronpeber
Frisk Basilikum
Salt og Peber
Svampe/bacon stuvning
500g friske champignon
200g bacon i tern
Lidt mel
25g smør
½ l Fløde
salt og peber
Den friske Albacore filet skæres i passende stykker, og steges i ganske få minutter i varm olie. Lige inden fisken er færdig drysses med salt, peber og citronpeber.
Den friske pasta koges i 2 minutter, og anrettes sammen med grøn salat og den stegte fisk.
Svampe/bacon stuvningen:
Skær svampene i mindre fine stykker, svits dem i varm olie, ligeledes svitses baconen og begge dele stilles til side.
En gryde gøres klar med en god mængde ”rigtig” smør, heri kommes frisk basilikum samt svampe og bacon, lade det simre ganske kort hvorefter fløden hældes ved. Når stuvningen nærmer sig kogepunktet, jævnes den med almindelig meljævning og smages til med salt og peber.
Serveres med en fornuftig rødvin eller Thy Classic pilsner