Fiskeguide - Fjordkysten

Guidet fiskeri på Fjordkysten i Thy

Med sin placering mellem hav og fjord, ligger Thy praktisk talt midt i et fiskemæssigt ”smørhul”, overalt hvor man bevæger sig, vil der være vand indenfor rækkevidde.

For kystfiskere er der store og gode muligheder, for fangster og fiskeoplevelser i særklasse. Langs kysterne ved limfjorden, findes et utal af givtige fiskepladser, hvor havørrederne boltre sig i stort tal.

Fiskeriet på fjordkysten henvender sig til alle lystfiskere, uanset ambitionsniveau eller erfaring. Der er muligheder for alle som ønsker at forsøge sig med limfjordens sølvblanke havørreder og Steelheads, samt i forårssæsonen gode muligheder for sild og hornfisk.

Selvom alle steder ved fjorden ser indbydende ud, er der stor forskel på præcis hvor fiskene står. Ved at vælge en guidet tur langs kysten, kan du spare mange dages søgen efter de bedste fiskepladser, som du måske alligevel aldrig selv ville have fundet...!

Guiderne hos Thyfisker.dk færdes til dagligt på disse kyster, og har gjort det i rigtig mange år. Derfor kan de med sikkerhed - sikre dig, den mest optimale udnyttelse af din fisketid i Thy.

Se TV indslag med Thyfisker.dk om fiskeri i fjorden HER

 

Der findes rigtig gode muligheder for succes, hvad enten du går med spinne eller fluestangen. Guiderne tilpasser turene individuelt præcis efter dit niveau, og dine ønsker.

Fiskeglæde kan ikke præcist defineres, men vi hjælper dig/jer med at finde den helt rigtige fiskeoplevelse, i Danmarks mest alsidige og uberørte lystfisker område.

 

Priser fra 250,- pr. person