Geddetur 8. marts 2012

Flere fede gedder...

 

Ja det kan jo ikke hjælpe noget at sidde hjemme, på denne årstid, hvor vi gerne skulle have overlistet nogle store gedder.

Således har vi været af sted igen på geddetur, som ”altid” i privat vand, hvor vi tit har haft gode fangster!

 

Denne dag blev igen en morgentur hvor vi havde afsat 1 ½ time til fiskeriet.

I modsætning til tidligere ture havde vi dog vovet pelsen og ladet Land Rover'eren blive hjemme, da den stod inderst :o)

Så vi forsøgte os at liste af sted i Nichlas's Zafira, hvilket skulle vise sig meget dumt :(

For allerede inden vi var i gang med fiskeriet havde vi dagens første udfordring, zafiraen sad solidt placeret i dejlig mudder!

 

Nå men der er ikke tid til at surmule, for vi var jo kommet for at fiske, så måtte vi løse fastkøresels problemet senere.

 

Af sted det gik ud i vandet, i vanelig stil bevæbnet med Spinnegrejet og Rapala Minnow Spoon's for enden af stålforfanget.

Som det efterhånden er ved at være vane, gik fiskeriet ganske udmærket, masser af hug fra livlige og action fyldte Gedder!

Det blev til 6 fine fisk op til omkring 5kg. På en lille time, alle faldt for samme agn og i samme område. Vi venter således stadig på at de store hunner begyder at trække nærmere vores rækkevidde.

 

Enden på denne tur blev, at vi måtte bede om hjælp fra ”Bonderøven” ham selv' der kom og hjalp og fri – naturligvis i en Land Rover :o)

 

Knæk og Bræk

Nichlas og Casper