Geddetur 6. marts 2012

Smæk-FEDE forårs-Gedder på Spin

 

Endnu engang havde vi besluttet os for en morgentur efter sømkasserne.

Denne dag var dog betydelig koldere og mere blæsende, end sidst vi var af sted for få dage siden.

Heldigvis var vindretningen passende for det private fiskevand vi havde udset os, så vi tog en ekstra trøje på, og så af sted.

Vi mødtes ved 07 tiden, efter jeg lige skulle have hakket gang i Land Roveren, hvilket er et nødvendigt transportmiddel ved mange af vore private søer, især på denne årstid.

 

Vi havde valgt udelukkende at satse på spinnefiskeriet i dag, da der med naturlig agn ikke var særlig gevinst sidst. Så vi riggede en' stang til hver, hhv. Shinamo DF og Nexave m/ Stella FD og Fireblood.

 

Således klædt på med waderserne trukket godt op, og huerne godt ned, begyndte vi fiskeriet.

Der skulle da heller ikke gå ret længe før Nichlas havde dagens første fisk! Vi startede ud hvor vi slap sidst, med en godt tyk han fisk på ca. 3kg. Bemærkelsesværdig nok, er Geddernes fight på denne årstid betydelig mere action præget end længere hen på sæsonen, der er virkelig smæk på selv de mindre fisk.

 

Allerede i første kast efter første fisk, havde Nichlas fisk igen... Denne en anelse større, og med stor morskab til følge.

Slag i salg gik der efter hånden 1 ½ time med stort set konstant fisk! Alt i alt 9 Gedder blev det til.

Dagens største til Nichlas blev på 5,2kg.

Min (Casper's) den største på 4,8kg.

Alle virkelig fede og godt i stand til gydningen inden længe.

 

Dog stoppede fiskeriet relativ hurtigt i dag, Nichlas valgte og se om han kunne svømme brystsvømning i de meget kolde vand, iført Waders og tyk trøje :o)

 

Knæk og Bræk

Nichlas og Casper