Team Thyfisker

Team Thyfisker's lille officielle hold!

 

Vi er en lille gruppe inkarnerede lystfiskere, som ser kvaliteter og udfordringer i alle typer fiskeri.

Vi har ikke låst os fast på helt bestemte fiskemetoder, eller kategorier, vi fisker alt der lever i vand...! Hvad enten det er småfisk i bækken, eller Big Game under varme himmelstrøg.

Holdet består af:

Emil Christensen: Tidligere erhvervsfisker gennem 15 år, nuværende direktør indenfor metalindustrien, som medindehaver hos KK-Metal i Hørdum. Perfektionist til fingerspidserne og fungere naturligt nok altid som Skipper når vi stikker til søs i hans lille skude - Quicksilver Pilothouse 580 m/ 100hk. på hækken.

Nichlas Christensen: Hvis ikke det utrænede øje kunne se det, så er han søn af Emil. Han har naturligt nok fået fiskeriet ind med modermælken, men har dog udvidet sit fiskeri betydeligt, i forhold til sit fædrene ophav. Nichlas fisker stort set alt, og går også med fluestangen ved særlige lejligheder :o) Til daglig befinder Nichlas sig indenfor VVS Branchen, hvor han er "næstkommanderende" hos VVS Eksperten i Thisted.

Casper Mølgaard: Lystfisker og naturmenneske af "guds nåde" :o) Casper har siden før han kan huske været aktiv lystfisker! Intet er for stort, intet er for svært, intet er for småt, til han gider kaste snøren efter det! Kan det svømme kan det fanges, og gerne på alternativ facon. Til daglig arbejder han indenfor det socialpædagogiske felt og sejler med skibsprojektet Andromeda, ombord på den: 3 mastede, Skonnerten Jylland... Når Casper ikke arbejder eller selv fisker, er han desuden freelance skribent og konsulent indenfor lystfiskeri, samt selvstændig indenfor lydteknik og tourproduktion.